Γιουναίτεντ: Ο Τεν Χαχ θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ τον κολλητό του Εμπαπέ

Τον Ακράφ Χακίμι έχει πολύ ψηλά στη λίστα του ο Έρικ Τεν Χαχ για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ έχασε στο πρώτο του φιλικό (AP PHOTO/LEILA COKER)

Τον σχεδιασμό της για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider σκέφτεται να προχωρήσει σε μία κίνηση που θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Τεν Χαχ έχει κυκλώσει την περίπτωση του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Ακράφ Χακίμι για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας.

Η Παρί έκανε δικό της τον Χακίμι αντί 68.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2021, με τον ποδοσφαιριστή να κερδίζει αμέσως θέση βασικού, αναπτύσσοντας μάλιστα στενές σχέσεις με τον Γάλλο σταρ της ομάδας, Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Ολλανδός βρίσκεται στην αναζήτηση δεξιού μπακ και θεωρεί πως ο Χακίμι αποτελεί την κατάλληλη επιλογή καθώς είναι ιδιαίτερα ικανός και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Παρί λήγει το καλοκαίρι του 2026 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 70.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Ενώ όλοι μιλούσαν για το ρεκόρ αυτός τιμούσε τον άνθρωπο που τον ανέδειξε

Το "κτήνος" της Μπάγερν βρήκε τι καταστρέφει την εικόνα της ομάδας

Ο φαν Νίστελροϊ κουνήθηκε στους ρυθμούς του Τεν Χαχ και αποθεώθηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK