Γιουναίτεντ: Ο Τεν Χαχ θέλει να "κλέψει" από μεγάλη της αντίπαλο Γάλλο wonderkid

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 19χρονου άσου της Λυών, Μάλο Γκούστο φέρεται πως δείχνει η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπαίνοντας "σφήνα" στις ορέξεις της Τσέλσι.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Τις μεταγραφικές της κινήσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι εξετάζει από τώρα η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα κοιτάζει προς την αγορά της Γαλλίας.

Όπως υποστηρίζει λοιπόν δημοσιογράφος του RMCsport σε tweet του, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση του δεξιού μπακ της Λυών, Μάλο Γκούστο.

Ο 19χρονος Γάλλος, που προέρχεται από τις ακαδημίες της γαλλικής ομάδας, είναι βασικός και αναντικατάστατος την φετινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας μάλιστα εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία στα 15.000.000 μέσα σε λίγους μόλις μήνες.

Για τον ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και η ομάδα της Τσέλσι, η οποία δεν σταματά να κάνει μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη μεταγραφή του Μιχάιλο Μούντρικ.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Κάνει την απόλυτη ανατροπή παρά τα προβλήματα

Βινίσιους: Έκανε το mural των GOATs στο γυμναστήριο του

Ζλάταν: Με κίνηση "ματ" αλλάζει τα σχέδια της Μίλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK