Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ "βάζει πωλητήριο" σε πεντάδα που κόστισε σχεδόν 250 εκατ.

Τη λίστα με τους παίκτες που θέλει να αποχωρήσουν από το ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι φτιάχνει ο Έρικ Τεν Χαχ με κάποια από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να ξαφνιάζουν.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

"Ξεσκαρτάρισμα" στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κάνει ο Έρικ Τεν Χαχ το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς θεωρεί πως κάποιοι από τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στη φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο ίδιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του FootMercato, που επικαλείται την SUN, ο Ολλανδός έχει αποφασίσει να βάλει πωλητήριο σε τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές εν όψει του καλοκαιριού.

Οι πρώτοι της λίστας είναι ο αρχηγός της ομάδας, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρέθηκε κοντά στην Ίντερ και ο Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμού στη θητεία του στην ομάδα.

Άλλες δύο περιπτώσεις που βλέπουν την πόρτα της εξόδου είναι αυτές των Άλεξ Τέγιες και Μπράντον Γουίλιαμς των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το καλοκαίρι του 2024 και δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Ολλανδού τεχνικού.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, στη λίοτα του Τεν Χαχ βρίσκεται και ο, μέχρι πρότινος, παραγκωνισμένος, Τζέιντον Σάντσο, παρά το γεγονός πως στις τελευταίες αναμετρήσεις παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Συνολικά οι πέντε αυτοί ποδοσφαιριστές έχουν κοστίσει στην ομάδα 247.000.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται σ'αυτό το ποσό τα λεφτά που έχουν δοθεί για τα συμβόλαιά τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Ο "διάδοχός" του είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει στην Premier League

Παρί: Ο Κελαϊφί πήρε την τελική απόφαση για Γκαλτιέ

Λέστερ: Μετά την άρνηση Πότερ, "τσεκάρει" κορυφαίο κόουτς που είπε 20 "όχι" σε 30 μέρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK