Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ξέχασε το τρόπαιο και "πέταξε" μυθική ατάκα

Στην αίθουσα με τους δημοσιογράφους ξέχασε το τρόπαιο του Carabao Cup ο Έρικ Τεν Χαχ και όταν γύρισε να το πάρει είπε επική ατάκα

Manchester United's head coach Erik ten Hag, centre, and team members pose with the trophy after the English League Cup final soccer match between Manchester United and Newcastle United at Wembley Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με τους συνεργάτες του AP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς η ομάδα επικράτησε με 2-0 της Νιούκαστλ και κατέκτησε το Carabao Cup.

Ο Τεν Χαχ μετά από την κατάκτηση του τροπάιου, πανηγύρισε έξαλλα, χορεύοντας μάλιστα και με τους Άντονι και Λισάνδρο Μαρτίνεζ, ενώ είχε και θερμό εναγκαλισμό με τον θρύλο της ομάδας, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Τεν Χαχ αφού ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να πάρει μαζί του το τρόπαιο.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι του φώναξαν πως το έχει ξεχάσει, εκείνος γύρισε πίσω και είπε "...Μπορώ να το αφήσω εδώ καθώς το επόμενο κύπελλο είναι ήδη μέσα..."

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Έτοιμη να "δέσει" τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές της

Ολλανδία: Παυλίδης - Δουβίκας παλεύουν με το wonderkid των 4,2 εκατ followers για την κορυφή

Κάριους: Έλειψε δύο χρόνια αλλά επανήλθε με στυλιστική επιλογή που θα μείνει στην ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK