Ολλανδία: Παυλίδης - Δουβίκας παλεύουν με το wonderkid των 4,2 εκατ followers για την κορυφή

Τους Δουβίκα και Παυλίδη στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος έπιασε ο Τσάβι Σίμονς ενώ ίδιο αριθμό τερμάτων έχει και ο Μπράιαν Μπρόμπι.

AZ's Vangelis Pavlidis celebrates after scoring his side's second goal during the Conference League, round of 16, second leg soccer match between AZ Alkmaar and Bodo Glimt at the AFAS stadium in Alkmaar, Netherlands, Thursday, March 17, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Βαγγέλης Παυλίδης AP PHOTO/PETER DEJONG

Εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι δύο Έλληνες επιθετικοί που αγωνίζονται στο Ολλανδικό πρωτάθλημα καθώς βρίσκονται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τόσο ο Τάσος Δουβίκας της Ουτρέχτης όσο και ο Βαγγέλης Παυλίδης της Αλκμάαρ έχουν πετύχει από 11 γκολ και βρίσκονται στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Εκεί πλέον δεν είναι μόνοι τους. Έχουν "συγκάτοικο" ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ταλέντα των τελευταίων ετών που έχει συνδέσει το όνομά του με τις Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο λόγος για τον Τσάβι Σίμονς ο οποίος έχει βρει τον εαυτό του με την φανέλα της PSV και παλεύει και αυτός για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Ο 19χρονος Ολλανδός επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μεταγραφικές υποθέσεις της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου καθώς η Παρί έχει βάλει ειδικό όρο στην Αϊντχόφεν που δυσκολεύει την παραμονή του, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στο Παρίσι.

Για την ιστορία, εκτός από το ελληνικό δίδυμο και τον Σίμονς, 11 γκολ έχει πετύχει μέχρι στιγμής και ο άσος του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπι.

Διαβάστε Περισσότερα

Κάριους: Έλειψε δύο χρόνια αλλά επανήλθε με στυλιστική επιλογή που θα μείνει στην ιστορία

Ρονάλντο: Όταν η Γιουνάιτεντ σήκωνε το τρόπαιο αυτός έβλεπε το ματς της χρονιάς

Ζλάταν: Επέστρεψε και έκανε δήλωση "απειλή"

News 24/7

24MEDIA NETWORK