Γιουνάιτεντ: Ο Βέγκχορστ μετά την ενέργεια στο Άνφιλντ ανέβασε στόρι "απάντηση" στους οπαδούς

Να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα μετά από την ενέργεια που έκανε στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ θέλησε ο Βουτ Βέγκχορστ καθώς ανέβασε ένα στόρι που έδειχνε οπαδούς της Γιουνάιτεντ να τραγουδούν συνθήματα.

Manchester United's Wout Weghorst celebrates after scoring his side's fourth goal during the Europa League round of 16 first leg soccer match between Manchester United and Real Betis at the Old Trafford stadium in Manchester, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Βουτ Βέγκχορστ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Τον Βουτ Βέγκχορστ απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Ιανουάριο από την Μπέρνλι, μετά από εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπέλλο που διεξήχθη στο Κατάρ.

Ο ποδοσφαιριστής μπήκε αμέσως στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ αλλά στην αναμέτρηση με την Λίβερπουλ προχώρησε σε μία ενέργεια που έγινε αντικείμενο σχολιασμού.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός 30χρονος Ολλανδός ποδοσφαιριστής ακούμπησε το περίφημο " This Is Anfield" που βρίσκεται στη φυσούνα του γηπέδου της Λίβερπουλ κάτι που εξόργισε τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ.

Έτσι, για να αντιστρέψει το κλίμα, ο Βέγκχορστ, λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με την Ρεάλ Μπέτις για τη νόκ άουτ φάση του Europa League, ανέβασε ένα στόρι το οποίο έδειχνε οπαδούς των κόκκινων διαβόλων να τραγουδούν συνθήματα της ομάδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμα: Ο Ντιμπάλα λόγω... Μουρίνιο κάνει την ανατροπή

Μαγκουάιρ: Τρελό σενάριο τον συνδέει με την ομάδα των αστέρων

Παρί: Αυτός είναι ο πρώτος της στόχος μετά τον πρόωρο αποκλεισμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK