Ρόμα: Ο Ντιμπάλα λόγω... Μουρίνιο κάνει την ανατροπή

Το μέλλον του στη Ρόμα βλέπει, προς το παρόν τουλάχιστον, ο Πάολο Ντιμπάλα σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη του στην MARCA, εκφράζοντας και τον θαυμασμό του προς τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Roma's Paulo Dybala during a friendly soccer match against Shakhtar Donetsk at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Aug. 7, 2022. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Ο Πάολο Ντιμπάλα AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Πάολο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά από την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Ο Αργεντίνος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Ρώμης να μπει στο συμβόλαιό του ειδική ρήτρα αποχώρησης της τάξεως των 12.000.000 ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για το μέλλον του μίλησε ο ίδιος ο Ντιμπάλα στην MARCA, συνέντευξη που αναπαράγει και το ROMAPRESS, λέγοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που συνεργάζεται με τον Ζοσέ Μουρίνιο και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

"...Πριν έρθω εδώ μίλησα με τον Ζοσέ. Είμαι μεγάλος φαν του τρόπου που επικοινωνεί και προσεγγίζεται τα πράγματα.. Αυτή τη στιγμή είμαι στη Ρόμα και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Θέλω να φέρουμε την ομάδα πίσω στην κορυφή και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε..."

Θυμίζουμε ότι ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ σενάριο τον συνδέει και με την ομάδα ενώ την περίπτωσή του τσεκάρει και η Ίντερ η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα κάνει με την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου.

Πάντως, το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα μόνο βέβαιο δεν είναι καθώς, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ο Πορτογάλος έχει τάσεις φυγής με πολλούς συλλόγους της Premier League να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαγκουάιρ: Τρελό σενάριο τον συνδέει με την ομάδα των αστέρων

Παρί: Αυτός είναι ο πρώτος της στόχος μετά τον πρόωρο αποκλεισμό

Γιουνάιτεντ: Πάει για τη "ληστεία" της χρονιάς με την απόκτηση βασικού στόχου της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK