Ρεάλ: Ο Μόντριτς μίλησε για το αν η ανανέωση του συμβολαίου του επηρεάζεται από τον Μπέλιγχαμ

Ο Μόντριτς δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του και απάντησε εάν επηρεάζει το θέμα Μπέλιγχαμ την υπόθεση.

Croatia's Luka Modric shows the bronze medal and celebrates at the end of the World Cup third-place playoff soccer match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 17, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Λούκα Μόντριτς AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Λούκα Μόντριτς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης και εξαιτίας της καθυστέρησης που έχει πάρει το θέμα έχουν δημιουργηθεί σενάρια που θέλουν τους Μαδριλένους να έχουν αφήσει πίσω την υπόθεση του Κροάτη legend λόγω Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Είναι γνωστό εδώ και μήνες -πριν από το Μουντιάλ 2022- πως το επιτελείο του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει βάλει στο μάτι τον νεαρό σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ.

Το αν επηρεάζει ο Μπέλιγχαμ τον Μόντριτς πλανάται καιρό τώρα στο μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο, ο αρχηγός της Κροατίας μίλησε δημόσια επί του θέματος, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση: "Πιστεύω πως η ιστορία του Τζουντ Μπέλιγχαμ με την Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία σχέση με τη δική μου ανανέωση. Δεν έχω σχέση εγώ.

Θέλω να μείνω γιατί το αξίζω όχι επειδή είμαι ο Μόντριτς. Ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, η αγάπη μου για την Ρεάλ Μαδρίτης δεν θ' αλλάξει ποτέ. Αυτή είναι η ομάδα της ζωής μου" είπε μεταξύ άλλων ο σπουδαίος μέσος.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Άκυρο για πώληση, αυτό είναι το πλάνο των Αμερικάνων

Άρσεναλ: Το χειμερινό δώρο που πήρε ο Αρτέτα, η Τσέλσι το έδιωξε στεγνά

Απέρριψε την Γιουβέντους και κατέληξε MMAer

News 24/7

24MEDIA NETWORK