Γιουνάιτεντ: Ολοκληρώνεται εντός της ημέρας το μεγάλο deal

Από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αναμένεται να περάσει εντός της ημέρας ο Μέισον Μάουντ και μετά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο 5ετους διάρκειας.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks on the pitch ahead the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με καπέλο AP

Τα τυπικά μένουν για την ολοκλήρωση μίας πολύ σημαντικής μεταγραφής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμενά, εντός της ημέρας (3/7) ο Μέισον Μάουντ αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κόκκινους διαβόλους.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αυτό θα είναι 5 χρόνων, με την επιλογή μάλιστα, και από τις δύο πλευρές, να ανανεωθεί για έναν ακόμη χρόνο.

Από το deal η Τσέλσι αναμένεται να πάρει, μαζί με τα μπόνους, ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα αμείβεται εβδομαδιαίως με περίπου 270.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι αυτή ήταν η 4η επίσημη προσφορά της Γιουνάιτεντ προς την Τσέλσι για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, με τις άλλες τρεις να μην πείθουν τους μπλε οι οποίοι από την πλευρά τους είχαν καταθέσει το προηγούμενο διάστημα πρόταση ανανέωσης στον Άγγλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Γουόκερ: Έχει στα χέρια του δύο προτάσεις, πότε αποφασίζει

Ράμος: Αυτό είναι το φαβορί για την απόκτησή του

Ίντερ: Μετά την πώληση Μπρόζοβιτς, κάνει το κόλπο γκρόσο με Λουκάκου

News 24/7

24MEDIA NETWORK