Γιουνάιτεντ: Πιέζει για βασικό παίκτη της Μπάγερν Μονάχου

Ο Σάμπιτζερ φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Έρικ Τεν Χαχ για να αντικαταστήσει τον τραυματία, Κρίστιαν Έρικσεν, σύμφωνα με τον Ρομάνο.

Bayern's Marcel Sabitzer, left, reacts after scoring his side's fifth goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg at the Allianz Arena in Munich, Germany, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μάρσελ Σάμπιτζερ με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Τον αντικαταστάτη του τραυματία Κρίστιαν Έρικσεν ψάχνει να βρει άμεσα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, παρά το ενδιαφέρον για Κάμαντα, βρίσκεται κοντά σε άλλη περίπτωση.

Ο λόγος για τον Μάρσελ Σάμπιτζερ της Μπάγερν Μονάχου για τον οποίο πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε να βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μπαρτσελόνα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αυστριακός έχει συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Νάγκελσμαν έχοντας καταγράψει 24 συμμετοχές με ένα γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Πάντως, η Telegraph αναφέρει πως η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται και για τον Γιανίκ Καράσκο της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον ίδιο τον Έρικ Τεν Χαχ σε δηλώσεις του να αναφέρει πως η ομάδα του δεν αναμένεται να κινηθεί για κάποιον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα

Αγγλικός "εμφύλιος" για χαφ της Τσέλσι στο παρά πέντε

Γιουνάιτεντ: Πάει για "βόμβα" με αστέρι της Bundesliga

Μαρσέιγ σε έξαρση: Έκλεισε τον Ουναχί, πάει και για το "μπαμ" των 32.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK