Ζόρζε Μέντες: Πάει Βαρκελώνη και ξεκαθαρίζει το μέλλον τριών ταλέντων της Μπάρτσα

Στην Βαρκελώνη αναμένεται να μεταβεί το ερχόμενο διάστημα ο Ζόρζε Μέντες προκειμένου να συζητήσει με τον Λαπόρτα για το μέλλον των τριών παικτών που εκπροσωπεί.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Ενά ταξίδι που προμηνύει αρκετές εξελίξεις είναι έτοιμος να κάνει μέσα στις επόμενες μέρες ο Ζόρζε Μέντες σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμέμα, όπως αναφέρει ο Ιταλός, ο μάνατζερ των επιτυχιών αναμένεται να μεταβεί στην Βαρκελώνη και να συζητήσει με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα το μέλλον των τριών παικτών που εκπροσωπεί από την ομάδα.

Ο λόγος για τους Λαμινέ Γιαμάλ, Αλεχάντρο Μπάλντε και Ανσού Φάτι των οποίων οι υποθέσεις "καίνε" για διαφορετικούς λόγους.

Ο Γιαμάλ έγραψε ιστορία καταγράφοντας την πρώτη του συμμετοχή στη LaLiga μόλις στα 15 του χρόνια και η Μπάρτσα θέλει να τον δέσει με νέο συμβόλαιο ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με την περίπτωση του Μπάλντε.

Η περίπτωση του Φάτι είναι περισσότερο περίπλοκη. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει στους Μπλαουγκράνα αλλά σύμφωνα με τον Ρομάνο μόνο απίθανο δεν είναι να πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου η ομάδα να εξοικονομήσει χρήματα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: "Απογοήτευσε" στο Μουντιάλ αλλά ο Τεν Χαχ τον θέλει για βασικό φορ

Κβαρατσχέλια: Η ομάδα των 600 εκατ. δίνει τα πάντα για να τον αποκτήσει

Τσάβι: "Σνομπάρει" την μεγάλη του αντίπαλο και τα νοκ άουτ και αποθεώνει τον δάσκαλο του

News 24/7

24MEDIA NETWORK