Κβαρατσχέλια: Η ομάδα των 600 εκατ. δίνει τα πάντα για να τον αποκτήσει

Τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια θέλει να φέρει στο Λονδίνο ο Τοντ Μπέλι παρά το γεγονός πως έχει ήδη ξοδέψει πάνω από 600.000.000 ευρώ στις τελευταίες δύο μεταγραφικές περιόδους.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia reacts during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli at Rome's Olympic Stadium, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι AP

Τον πλανήτη έχει τρελάνει με τις εμφανίσεις του ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γεωργιανός έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, με την Νάπολι βέβαια να ξεκαθαρίζει άμεσα πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes που αναπαράγει και το Goal, η ομάδα που είναι έτοιμη για να δώσει γη και ύδωρ προκειμένου να κάνει δικό της τον Γεωργιανό είναι η Τσέλσι.

Ο Μπέλι έχει ξοδέψει ποσό άνω των 600.000.000 ευρώ στις τελευταίες δύο μεταγραφικές περιόδους, χωρίς αυτό να βελτιώνει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να κυνηγήσει την απόκτηση και του Κβαρατσχέλια.

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο μέλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ βέβαια ποτέ δεν απέκλεισε και την προοπτική της Premier League.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι: "Σνομπάρει" την μεγάλη του αντίπαλο και τα νοκ άουτ και αποθεώνει τον δάσκαλο του

Ο Πίκφορντ απέκρουσε το πέναλτι του Μάντισον με την "τακτική Ντε Χέα"

Ο φαν Νίστελροϊ κουνήθηκε στους ρυθμούς του Τεν Χαχ και αποθεώθηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK