Γιουνάιτεντ: "Τσίμπησε" 47 εκατ. ευρώ παίζοντας 21 ματς σε 4 χρόνια και αποχωρεί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να πει πανάκριβο "αντίο" σε κεντρικό αμυντικό που ο κόσμος είχε ξεχάσει πως παίζει ακόμα ποδόσφαιρο.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Παρελθόν! Σύμφωνα με τον γκουρού των μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο έφτασε η στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Φιλ Τζόουνς θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους...

Ο 31χρονος Άγγλος θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι έπειτα από δώδεκα χρόνια παρουσίας στο Όλντ Τράφορντ. Ο Τζόουνς είχε αγοραστεί κοντά 20.000.000 ευρώ το 2011 από την Μπλάκμπερν, αλλά τα τελευταία χρόνια απλά υπάρχει στο ρόστερ των Κόκκινων Διαβόλων.

Οικονομικά, βέβαια, ο πάλαι ποτέ διεθνής μόνο κερδισμένος έχει βγει από τη δουλειά του στο Μάντσεστερ, καθώς έχοντας παίξει μόλις 21 ματς σε διάστημα τεσσάρων ετών, φεύγει από το κλαμπ με 47.000.000 ευρώ εισπράττοντας εξαιρετικά χρήματα από τα συμβόλαιά του.

Να σημειωθεί πως η αποχώρηση του Τζόουνς δεν είναι θα είναι η μοναδική το καλοκαίρι. Ο Έρικ Τεν Χαχ έχει πάρει σκούπα και θα διώξει κι άλλους που βρίσκονται στη μαύρη λίστα που έχει δημιουργήσει...

Διαβάστε περισσότερα

Νεϊμάρ: Τα τέσσερα σενάρια που εξετάζει η Παρί για να τον διώξει

Μπάγερν: Ο Τούχελ πήρε την οριστική του απόφαση για τους Κανσέλο και Μανέ

Ομπαμεγιάνγκ: Η Τσέλσι παραπαίει και αυτός πανηγυρίζει το πρώτο του πρωτάθλημα

News 24/7

24MEDIA NETWORK