Ομπαμεγιάνγκ: Η Τσέλσι παραπαίει και αυτός πανηγυρίζει το πρώτο του πρωτάθλημα

Της κατάκτηση της La Liga, παρόλο που είναι παίκτης της Τσέλσι, πανηγυρίζει ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ καθώς έχει καταγράψει 8 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Chelsea's Pierre-Emerick Aubameyang smiles after scoring his side's second goal during the Champions League group E soccer match between AC Milan and Chelsea at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με την φανέλα της Τσέλσι AP

Την κατάκτηση της La Liga πανηγυρίζει η Μπαρτσελόνα μετά από τέσσερα χρόνια, με τους φίλους της ομάδας να ζητούν, μεταξύ άλλων, την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο ρόστερ της ομάδας, άποψη που συμμερίστηκε και ο Ρόναλντ Αραούχο.

Για αρκετά από τα μέλη της ομάδας αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας τους, και μεταξύ τους βρίσκεται και ένα όνομα "έκπληξη".

Ο λόγος για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος άνηκε στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα μέχρι την εκπνοή της περσινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και πρόλαβε να καταγράψει 8 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα οπότε θα λάβει το μπλουζάκι του πρωταθλητή καθώς και το μετάλλιο.

Θυμίζουμε ότι ο Ομπαμεγιάνγκ πρόσφατα είχε βρεθεί στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, πανηγυρίζοντας μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ενώ εξέφρασε δημόσια και την επιθυμία του να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στον σύλλογο.

Δείτε την σχετική λίστα

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τεν Χαχ για την μεσαία γραμμή

Λεβαντόφσκι: Πήρε την LaLiga και συνεχίζει το "τρελό" σερί

Μπέλιγχαμ: Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ ανέτρεψε όλα τα δεδομένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK