Γιουνάιτεντ: Βρίσκεται κοντά σε ποδοσφαιριστή που είχε "κλείσει" στην Μπάρτσα

Κόντα στην απόκτηση του Ρούμπεν Νέβες φέρεται πως βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από το "ναυάγιο" της μεταγραφής του στη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την καταλανική SPORT.

Manchester United's head coach Erik ten Hag applauds fans at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ πανηγυρίζει AP

Μία μεταγραφή στην οποία είχε επέλθει προφορική συμφωνία δεν ολοκλήρωσε ποτέ η Μπαρτσελόνα, και σύμφωνα με δημοσίευμα αυτό αναμένεται να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η ομάδα του Τσάβι είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή της Γουλβς, Ρούμπεν Νέβες προκειμένου αυτός να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η συμφωνία φέρεται να χάλασε, σύμφωνα πάντα με την SPORT, εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα, οι οποίες παραλίγο να της στερήσουν και τη συμμετοχή του Γκάβι από τη συνέχεια της χρονιάς.

Πλέον, ο Νέβες, τον οποίο η Γουλβς έκανε δικό της το 2017 αντί 18.000.000 ευρώ φέρεται πως βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 26χρονος Πορτογάλος αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 33 συμμετοχές με 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Ο αγαπημένος φορ του Πέρεθ είχε απορρίψει στα 18 του τον Βενγκέρ

Ρεάλ: Ο "Ζιζού" για να επιστρέψει έβαλε όρο τον... Αζάρ

Νάγκελσμαν: Όποια ομάδα τον θέλει πρέπει να πληρώσει και την... Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK