Γιουβέντους: Έξι γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα εκμεταλλευτούν το δράμα των Ιταλών

Γιουβέντους χωρίς Ευρώπη σημαίνει απώλεια εσόδων και έξι ομάδες φέρονται έτοιμες να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για χάρη του Βλάχοβιτς.

Juventus' Dusan Vlahovic reacts after the Italian Cup final soccer match between Juventus and Inter Milan at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε με αφαίρεση 15 βαθμών ενώ υπάρχει στην ατμόσφαιρα έντονη φημολογία πως πιθανόν να υπάρξουν κι άλλες τιμωρίες. Εάν η Γιούβε δεν καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση τότε δύσκολα θα βρεθεί σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, γεγονός που σημαίνει τεράστια απώλεια εσόδων.

Πατώντας πάνω στις δύσκολες μέρες που έρχονται για την Γιούβε, έξι ομάδες αναμένεται να επιχειρήσουν να πάρουν τον Ντούσαν Βλάχοβιτς από το Τορίνο. Το 90min έχει γράψει πως ο Σέρβος φορ έχει προταθεί στην Γιουνάιτεντ, ενώ σε άλλο ρεπορτάζ επισημαίνει πως υπάρχει ενδιαφέρον από τις Άρσεναλ, Παρί, Μπάγερν Μονάχου.

Επίσης, τις προηγούμενες μέρες έχει αναφερθεί στον διεθνή Τύπο ότι και η Ρεάλ καλοβλέπει την περίπτωση του Βλάχοβιτς ως διαδόχου του Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους.

Το κόστος της μεταγραφής του Ντούσαν Βλάχοβιτς από την Φιορεντίνα στην Γιουβέντους είχε ανέλθει στα 81.600.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Η αρπαγή του Κέιν αλλάζει τις ισορροπίες

Τότεναμ: Οι Λονδρέζοι δεν ξεμπερδεύουν άμεσα με τον Κόντε

Η Ρόμα θέλει παίκτης της Τσέλσι, αλλά κολλάει στο τεράστιο συμβόλαιο


News 24/7

24MEDIA NETWORK