Εκπρόσωπος της Γιουβέντους με μία δήλωση χάλασε τα σχέδια του "Ζιζού"

Την παραμονή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της ομάδας. Πώς επηρεάζει αυτό τον Ζιντάν.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks on before the Spanish La Liga soccer match between Levante and Real Madrid at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Saturday, Feb. 22, 2020. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Ζινεντίν Ζιντάν AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Εκτός πάγκων βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2021 ο Ζινεντίν Ζιντάν, όταν και αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε πως ο Ζιζού θέλει να επιστρέψει στους πάγκους για χάρη της Γιουβέντους, ομάδα με την οποία έλαμψε ως ποδοσφαιριστής για μία πενταετία.

Τα σχέδια του Γάλλου "χάλασε" με δηλώσεις του ο επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της ιταλικής ομάδας, λέγοντας πως ο τωρινός προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έχει υπογράψει 4ετες συμβόλαιο οπότε δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησής του στην παρούσα φάση.

Πάντως, η περίπτωση του Ζιζού δεν αποκλείεται να απασχολήσει έντονα και τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μόνο βέβαιο δεν θεωρείται το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στην ομάδα, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να είναι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές.

Δείτε τις δηλώσεις του CFO

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Πήγε να χαιρετήσει τον Μπέκαμ και έγινε viral

Σίτι: Ο Πεπ θέλει να "κλέψει" τον πρώτο στόχο του Τούχελ

Κέιν: "Πέταξε" σπόντα για την τωρινή κατάσταση της Τότεναμ αποθεώνοντας έμμεσα τον Ποτσετίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK