Γιουβέντους: Παρά το θετικό κλίμα, "ναυαγεί" η ανανέωση Ντι Μαρία

Καμία συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα ανάμεσα στον Άνχελ Ντι Μαρία και την Γιουβέντους για την ανανέωση του συμβολαίου του, παρά το θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών.

Juventus' Angel Di Maria celebrates after scoring his side third goal during the Europa League play-off second leg soccer match between Nantes and Juventus at the La Beaujoire stadium, Thursday, Feb.23, 2023 in Nantes, western France. (AP Photo/Mathieu Pattier)
Ο Άνχελ Ντι Μαρία με τη φανέλα της Γιουβέντους AP

Στο ιταλικό πρωτάθλημα για χάρη της Γιουβέντους αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι ο Άνχελ Ντι Μαρία, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα.

Ο Αργεντίνος πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της Serie A αλλά και ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στον τελικό του Europa League.

Επιθυμία της Γιούβε είναι να ανανεώσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή τουλάχιστον για ακόμα ένα χρόνο, με τον ίδιο τον Ντι Μαρία να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, παρά το θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, οι διαπραγματεύσεις έχουν "ναυαγήσει" και πλέον μοιάζει πολύ πιθανό ο Ντι Μαρία να βγει ελεύθερος στην αγορά και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τη φετινή χρονιά ο 35χρονος Αργεντίνος εξτρέμ έχει αγωνιστεί σε 37 αναμετρήσεις με την "Μεγάλη Κυρία" ενώ πανηγύρισε και με την Αργεντινή την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Δείτε την σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

F1: Βόμβα! Οι Άγγλοι μιλούν για πρόταση 40 εκατ. της Φεράρι στον Χάμιλτον

Λουκάκου: Η Ίντερ ξεκαθάρισε τις προθέσεις της, τι ισχύει με Τσέλσι

Μίλνερ: Έκλεισε το deal, παρά την εμπλοκή της πρώτης του αγάπης

News 24/7

24MEDIA NETWORK