Γιουβέντους: Το wonderkid της "Μεγάλης Κυρίας" λέει "όχι" παντού και ονειρεύεται Champions League

Προσηλωμένος στη Γιουβέντους παρά τις κρούσεις από ομάδες της Premier League είναι ο Κενάν Γιλντίζ όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του, Πέρσις Ρος

Γιουβέντους: Το wonderkid της "Μεγάλης Κυρίας" λέει "όχι" παντού και ονειρεύεται Champions League
Ο Κενάν Γιλντίζ μετά από γκολ του σε φιλική αναμέτρηση της Τουρκίας με την Γερμανία AP

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους σημείωσε στη Serie A το νέο μεγάλο αστέρι της εθνικής Τουρκίας, Κενάν Γιλντίζ, για τον οποίο ήδη οι μνηστήρες είναι αρκετοί.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε σε τοποθέτησή του ο μάνατζερ του παίκτη, Πέρσις Ρος, ο οποίος, όμως ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του πελάτη του είναι η Γιουβέντους με την οποία μάλιστα στοχεύει στην κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος αλλά και του Champions League.

"... Ο Κέναν θέλει να παραμείνει στη Γιουβέντους για πολλά χρόνια. Μεγάλη επιθυμία του είναι η κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος, του Champions League αλλά και του βραβέιου Golden Boy με την ομάδα του..."

Θυμίζουμε πως η Γιουβέντους έκανε δικό της τον παίκτη ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2022 όταν και τον άφησε ελεύθερο η Μπάγερν και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 7 συμμετοχές με την Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις με το παιχνίδι κόντρα στη Φροζινόνε να είναι και το πρώτο που ξεκινά ως βασικός.

Μάλιστα, παρά τα 18 του χρόνια, ο Γιλντίζ έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Οκτώβρη και με την εθνική ομάδα της Τουρκίας με την οποία και έχει πλέον 3 συμμετοχές με 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γκαρνάτσο κουβάλησε την Γιουνάιτεντ και μετά ξέσπασε κατά πάντων

Η Ρεάλ τον έφερε πίσω για αντι-Ρονάλντο, τελικά τον άφησε ελεύθερο και πλέον δικαιώνεται

Ρεάλ: Έρχεται το πρώτο δώρο στον Αντσελότι με την έναρξη του 2024

News 24/7

24MEDIA NETWORK