Γκαρνάτσο: Μετά από τον Ρονάλντο "αντέγραψε" και τον Μέσι

Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Φούλαμ και έδειξε την φανέλα του κάτι που είχε κάνει παλαιότερα και ο Λιονέλ Μέσι.

Manchester United's Alejandro Garnacho celebrates scoring his side's winning goal during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, Sunday, Nov. 13, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Φούλαμ AP

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, αφού αυτή τη φορά σημείωσε το νικηφόρο τέρμα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Φούλαμ.

Σε προηγούμενό του γκολ, είχε αντιγράψει τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, που εκείνος είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό μετά την επίτευξη του 700ου γκολ της καριέρας του.

Αυτή την φορά εμπνεύστηκε από έναν πανηγυρισμό του Λιονέλ Μέσι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα.

Τότε, ο Αργεντινός είχε βγάλει την φανέλα και την είχε δείξει στους οπαδούς των Μαδριλένων. Κάτι ανάλογο επέλεξε να κάνει και ο Γκαρνάτσο στους οπαδούς της Φούλαμ.

Δείτε τους δύο πανηγυρισμούς του Γκαρνάτσο

Διαβάστε Περισσότερα

Απίστευτο! Ο Ρονάλντο υπάκουσε τον Φέργκιουσον και δεν πήγε στην Σίτι του Πεπ

Μουκοκό η Λίβερπουλ, ταλεντάρα του Κλοπ η Ντόρτμουντ

Μπαρτσελόνα: Δεν το κουνάει ο Τσάβι με προεδρική εντολή

News 24/7

24MEDIA NETWORK