Γκαρνάτσο: Πάει το Peaky Blinders μαλλί, φουλ ξανθό πλέον

Το μεγάλο αστέρι της Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο άλλαξε hairstyle και οι Άγγλοι τον παρομοιάζουν με τον Μαλφόι.

Manchester United's Alejandro Garnacho applauds at the end of the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at the Craven Cottage stadium in London, Sunday, Nov. 13, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Γκαρνάτσο πριν από την αλλαγή στα μαλλιά του AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο λάμπει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαχ και πλέον έχει γίνει σταρ, οπότε οποιαδήποτε κίνησή του σχολιάζετε. Ειδικά από τα βρετανικά ταμπλόιντ. Και πριν από την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα ο νεαρός επιθετικός έγινε viral.

Γιατί; Διότι άφησε στην άκρη το κούρεμα Peaky Blinders και προχώρησε σε 100% αλλαγή του hairstyle του. Συγκεκριμένα, ο Γκαρνάτσο έβαψε τα μαλλιά του ξανθά με τους Άγγλους, η SUN που είναι μανούλα σε κάτι τέτοια, ν' αναφέρει πως ο παίκτης μοιάζει με τον αντίπαλο του Χάρι Πότερ, Ντράγκο Μαλφόι.

Τ' αποκαλυπτήρια της νέας κόμμωσης του Αργεντινού έγιναν στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ με τις σχετικές φωτογραφίες να γίνονται must watch. Θυμίζουμε πως ο Γκαρνάτσο και οι εκπρόσωποί του διαπραγματεύονται τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Γκβάρντιολ: Έτοιμος να σμπαραλιάσει το ρεκόρ του Μαγκουάιρ

Ίντερ: Ο Λουκάκου σήκωσε τα 103 κιλά του και δικαιώθηκε

Πόρτο: Ούτε στην Super League 1 τόσο γερασμένη άμυνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK