Γκάβι: Βόμβα! Ο μάνατζερ του έκανε ραντεβού με κορυφαία αγγλική ομάδα

Ραντεβού με τον μάνατζερ του Γκάβι φέρεται πως έκανε η Τσέλσι σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Barcelona's Gavi controls the ball during the Champions League group C soccer match between Inter Milan and Barcelona at San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Γκάβι σαρώνει τα ρεκόρ (AP PHOTO/ANTONIO CALANNI)

Σε μπελάδες αναμένεται να μπει η Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς τα προβλήματα με το FFP δεν της επιτρέπουν να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γκάβι.

Ο νεαρός Ισπανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε πρόσφατα την επέκταση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα, με την LaLiga να ξεκαθαρίζει άμεσα πως δεν μπορεί να δεχτεί τη νέα συμφωνία καθώς οι Μπλαουγκράνα δεν μπορούν να "δικαιολογήσουν" τα χρήματα που προσφέρουν στον παίκτη.

Αυτές οι εξελίξεις έχουν "ταρακουνήσει" κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ καθώς αν το ζήτημα δεν λυθεί ο Γκάβι θα μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Μπάγερν μετά από σχετική εισήγηση του Τόμας Τούχελ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις ενώ κάτι ανάλογο φέρεται πως γίνεται και με την Τσέλσι.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η AS σε δημοσίευμά της, λέγοντας μάλιστα πως το προηγούμενο διάστημα έγινε και ραντεβού του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με τους ιθύνοντες της Τσέλσι στο οποίο ξεκαθαρίστηκε στον Γκάβι η πρόθεση να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής της.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Μετά τον "κουβά" 1 εκατ. στο πόκερ το γύρισε σε άλλο παιχνίδι

Ρεάλ: Ανανεώνει το συμβόλαιο βασικού στόχου της Μπαρτσελόνα

Τζον Τέρι: Επέστρεψε στην προπονητική σε ομάδα "έκπληξη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK