Τσέλσι: Συμφώνησε με ομάδα για Ομπαμεγιάνγκ, τα δύο σενάρια

Την απάντηση του Ομπαμεγιάνγκ αναμένουν Τσέλσι και Λος Άντζελες FC ώστε ο ποδοσφαιριστής να πάει δανεικός στο πρωτάθλημα του MLS.

Chelsea's Pierre-Emerick Aubameyang gestures during a Group E soccer match between AC Milan and Chelsea FC, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ AP

Να διώξει με κάθε τρόπο θέλει η Τσέλσι τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ καθώς ο Γκράχαμ Πότερ του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της ομάδας για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός φέρεται να θέλει να επιστρέψει στην παλιά του αγάπη το επόμενο καλοκαίρι κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εξαιτίας ειδικού κανόνα της UEFA που αναφέρει ότι δεν μπορεί ποδοσφαιριστής να δηλωθεί σε παραπάνω από δύο ευρωπαϊκές ομάδες.

Πλέον, τα σενάρια είναι δύο. Είτε ο "Όμπα" θα αποχωρήσει για το MLS είτε θα επιλέξει να παραμείνει στη Τσέλσι μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς ώστε το καλοκαίρι να διαπραγματευτεί ύπο άλλους όρους τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι και η ομάδα Λος Άντζελες FC έχουν συμφωνήσει σε όλα και περιμένουν το πράσινο φως από τον Ομπαμεγιάνγκ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Παρά τις τάσεις φυγής του Μπουσκέτς, δεν την "πουλάει" ο άλλος αρχηγός

Ρεάλ: Ο Ζιντάν θέλει να επιστρέψει υπό έναν όρο

Ρονάλντο: Μετά το ρεκόρ ακολούθησε ρεσιτάλ tweet από τον μεγαλύτερο θαυμαστή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK