Γκρίνγουντ: Έκανε τεράστια αποκάλυψη στους οικείους του για το μέλλον του

Πώς δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται πως αποκάλυψε στους φίλους του ο Μέισον Γκρίνγουντ σύμφωνα με την DailyMail.

Manchester United's Mason Greenwood during the English Premier League soccer match between Manchester United and Burnley at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Dec. 30, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Συνελήφθη ξανά ο Γκρίνγουντ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Την κατηφορά έχει πάρει η ποδοσφαιρική καριέρα του Μέισον Γκρινγουντ τον τελευταίο χρόνο μετά από τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό.

Ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος και απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες αλλά η Γιουνάιτεντ δεν σταμάτησε τις έρευνες και θέλει να σιγουρευτεί για την αθωότητά του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail, ο νεαρός Άγγλος φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους φίλους του πως δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουνάιτεντ καθώς είναι ανεπιθύμητος από μεγάλο μέρος του αγωνιστικού τμήματος.

Το τεράστιο συμβόλαιό του αποτελεί μεγάλο "βραχνά" για τη διοίκηση ενώ η αρνητική δημοσιότητα που έχει πάρει το όνομά του αποκλείει το ενδεχόμενο πώλησης του, οπότε το σενάριο που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες είναι να μείνει άμεσα ελεύθερος.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Γκρίνγουντ λήγει το καλοκαίρι του 2025 ενώ ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει περίπου 350.000 ευρώ τον μήνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο σκέφτεται να κάνει μεγάλη αλλαγή προκειμένου να "αναγεννηθεί"

Παρί: Προς πώληση ο παίκτης "απογοήτευση", τον τσεκάρει ο Κλοπ

Λίβερπουλ: Φεύγει ο Μίλνερ, αυτές οι δύο ομάδες της Premier League τον "κυνηγούν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK