Παρί: Προς πώληση ο παίκτης "απογοήτευση", τον τσεκάρει ο Κλοπ

Πωλητήριο στον Ρενάτο Σάντσες αναμένεται να βάλει το ερχόμενο καλοκαίρι η Παρί, με την Λίβερπουλ να έχει κυκλώσει την περίπτωση του.

PSG's Renato Sanches controls the ball during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 2, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Ρενάτο Σάντσες με τη φανέλα της Παρί AP

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου έκανε δικό της η Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν αποκλείεται να του βάλει άμεσα πωλητήριο.

Ο λόγος για τον Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος έγινε κάτοικος Παρισιού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αντί 15.000.000 ευρώ από την Λιλ και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού στο ρόστερ των αστέρων.

Σύμφωνα με δημοσίεμα του Football Insider, ο 25χρονος Πορτογάλος βρίσκεται στη λίστα του Κλοπ, ο οποίος θέλει πάνω από δύο ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής καθώς αναμένεται το προσεχές διάστημα να αποχωρήσουν οι Τσάμπερλειν και Κεϊτά ενώ αμφίβολο παραμένει το μέλλον και του Μίλνερ.

Θυμίζουμε, ότι ο Σάντσες αποτελούσε ένα από τα κορυφαία αστέρια του Παγκόσμιου ποδοσφαιρού στην αρχή της καριέρας του κάτι που ανάγκασε την Μπάγερν να βγάλει από ταμεία της το ποσό των 35.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Μπενφίκα το 2016.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει να χάσει αγαπημένο παίκτη του Τσάβι αντί μόλις 50 εκάτ.

Λίβερπουλ: Φεύγει ο Μίλνερ, αυτές οι δύο ομάδες της Premier League τον "κυνηγούν"

Ρόμα: Οι περίπλοκες ρήτρες στο συμβόλαιο του Ντιμπάλα κάνουν τον Μουρίνιο να ιδρώνει

News 24/7

24MEDIA NETWORK