Λίβερπουλ: Φεύγει ο Μίλνερ, αυτές οι δύο ομάδες της Premier League τον "κυνηγούν"

Παρελθόν από τη Λίβερπουλ αναμένεται να αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Τζέιμς Μίλνερ με τις Μπράιτον και Μπέρνλι να έχουν ήδη δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Liverpool's James Milner kicks the ball during the Champions League Group A soccer match between Liverpool and Napoli, at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Nov. 1, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Τζέιμς Μίλνερ με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Ριζικές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι έπειτα από απόφαση της διοίκησης και του Γιούργκεν Κλοπ καθώς μόνο ικανοποίηση δεν υπάρχει για την εικόνα της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Τσάμπερλειν και Κεϊτά δεν υπολογίζονται από τον Γερμανό τεχνικό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ενώ ο Μπόμπι Φιρμίνο, παρά την πρόταση ανανέωσης που δέχτηκε ξεκαθάρισε πως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Athletic, Ντέιβιντ Όρνσταιν την πόρτα της εξόδου θα δει έπειτα από μία 8ετία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Τζέιμς Μίλνερ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πρόταση ανανέωσης στον ποδοσφαιριστή για να παραμείνει στην ομάδα και την ερχόμενη σεζόν, με τις Μπράιτον και Μπέρνλι να τον έχουν ήδη προσεγγίσει προκειμένου να τον υπογράψουν ως ελεύθερο.

Πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ξεκαθαρίσει πως έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον έμπειρο μέσο και αναμένει τις εξελίξεις για το μέλλον του.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Εμπαπέ έδωσε την "εντολή" να πάει στο Παρίσι ο παίκτης των 100.000.000 ευρώ

Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει να χάσει αγαπημένο παίκτη του Τσάβι αντί μόλις 50 εκάτ.

Ρόμα: Οι περίπλοκες ρήτρες στο συμβόλαιο του Ντιμπάλα κάνουν τον Μουρίνιο να ιδρώνει

News 24/7

24MEDIA NETWORK