Γκρίνγουντ: Η Γιουνάιτεντ πήρε την τελική της απόφαση

Την απόφαση ο Μέισον Γκρίνγουντ να μην συμμετέχει στις προπονήσεις, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την DailyMail.

Manchester United's Mason Greenwood in action during the English Premier League soccer match between Manchester United and Burnley at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Dec. 30, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Γκρινγουντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Την απόφαση να μην δοθεί η δυνατότητα στον Μέισον Γκρίνγουντ να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς, φέρεται να πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η αγγλική ομάδα θεωρεί πως η επιστροφή του νεαρού ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις, παρά το γεγονός πως έχει αθωωθεί από το δικαστήριο από τις κατηγορίες για βιασμό και ξυλοδαρμό της συντρόφου του, θα έκανε κακό στο όνόμα της Γιουνάιτεντ και πιθανότατα θα απομάκρυνε πολλούς από τους χορηγούς της.

Θυμίζουμε, ότι η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ διεξάγει, ανεξαρτήτη από τις αρχές, έρευνα προκειμένου να σιγουρευτεί πως οι κατηγορίες προς το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή δεν υφίσταται,

Μάλιστα, πρόσφατα η NIKE έβγαλε επίσημη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως δεν συνεργάζεται πλέον με τον ποδοσφαιριστή παρά το γεγονός πως ο ίδιος έβαλε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram το όνομα της εταιρείας.

Διαβάστε Περισσότερα

Premier League: Απέρριψε πρόταση για να γίνει...F1

Γιουνάιτεντ: Στα "σκαριά" η αποχώρηση δύο κεντρικών αμυντικών της

Μπάγερν: Ο Τούχελ "κυνηγάει" κορυφαίο άσο της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK