Ομπαμεγιάνγκ: Και ξαφνικά... MLS

Σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Λος Άντζελες για την απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ φέρεται να βρίσκεται η Τσέλσι σύμφωνα με δημοσίευμα του Relevo.

Chelsea's Pierre-Emerick Aubameyang smiles after scoring his side's second goal during the Champions League group E soccer match between AC Milan and Chelsea at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με την φανέλα της Τσέλσι AP

Στην πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι φέρεται να βρίσκεται ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη ομάδα του Λονδίνου όταν στον πάγκο βρισκόταν ακόμα ο Τόμας Τούχελ.

Η έλευση του Πότερ άλλαξε τα δεδομένα και ο Ομπαμεγιάνγκ σταμάτησε να βρίσκεται στις βασικές επιλογές με αποτέλεσμα να ζητήσει στη χειμερινή μεταγραφική περιόδο την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα καθώς είχε εγγραφεί ήδη σε δύο, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι με μόνη του επιλογή να είναι το MLS.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Relevo, ο Γκαμπονέζος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Λος Άντζελες.

Στο MLS δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και μία μετακίνηση του Ομπαμεγιάνγκ στην ομάδα είναι εφικτή, παρά το γεγονός πως ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην παλιά του αγάπη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Πεπ: Τι έλεγε το 2022 όταν τον ρωτούσαν για τις παραβάσεις τις Σίτι

Τσέλσι: Ο Σιμεόνε χτυπάει "λαβωμένο" παικταρά του Πότερ

Ποιοι παίρνουν πρωτάθλημα εάν η Σίτι γίνει Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK