Κάποτε wonderkid της Μπάρτσα, τώρα έτοιμος να λάβει μέρος σε αγώνες ποδηλασίας σε χαλίκι

Ελεύθερος "κινείται" αυτή τη στιγμή στην αγορά των ποδοσφαιριστών ο Μπόγιαν Κρκιτς ο οποίος είναι έτοιμος να κατέβει σε αγώνες ποδηλασίας σε χαλίκι.

Forward Bojan Krkic of the Montreal Impact warms up before a practice session ahead of Wednesday's CONCACAF Champions League soccer match against Deportivo Saprissa, at the Ricardo Saprissa stadium in San Jose, Costa Rica, Tuesday, Feb. 18, 2020. (AP Photo/Carlos Gonzalez)
ο Μπόγιαν Κρκιτς AP

Χωρίς ομάδα βρίσκεται από τον περασμένο Δεκέμβριο ένα από τα κορυφαία ταλέντα των περίφημων ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, Μασία, και από ότι φαίνεται δεν "καίγεται" να επιστρέψει άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο λόγος για τον 32χρονο Ισπανό, Μπόγιαν Κρκιτς που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας για χάρη της Βίζελ Κόμπε.

Ο Κρκιτς έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Ιαπωνίας και όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην ισπανική AS, έχει πλέον άλλες προτεραιότητες.

Ο Ισπανός δοκιμάζει τη τύχη του στην ποδηλάσια σε χαλίκι, έχοντας ήδη λανσάρει με τον πρώην συμπαίκτη του και γνωστό για την αγάπη του στα ποδήλατα, Αντρές Ινιέστα την ποδηλατική μάρκα, Guava Bikes η οποία έχει έδρα τη Βαρκελώνη.

Ο Κρκιτς δήλωσε στο ισπανικό μέσο πως κάνει ποδήλατο σε χαλίκι αρκετές ώρες μέσα στην εβδομάδα και ότι από παλία προτιμούσε το ποδήλατο ως μεταφορικό μέσο ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και σε επίσημους αγώνες.

"... Πάντα μου άρεσε το ποδήλατο, ακόμα και ως μεταφορικό μέσο, αλλά εδώ και περίπου πέντε χρόνια αγαπούσα το χαλίκι. Χρησιμεύει και ως προπόνηση και για το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα σύντομα να συμμετάσχω σε κάποιους αγώνες και να είμαι σε πορείες..."

Πάντως, ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα, Ρόμα, Άγιαξ και Μίλαν, μεταξύ άλλων, ταυτόχρονα με την ποδηλασία περιμένει και προτάσεις ώστε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε Περισσότερα

Κορυφαίος στόχος του Αντσελότι "σνομπάρει" τη Ρεάλ με ανατρεπτική δήλωση

Νεϊμάρ: Η Παρί έκανε μεγάλο λάθος το 2017 και τον "κατέστρεψε"

Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες θέλουν να κάνουν την πιο ακριβή αγορά της θητείας τους

News 24/7

24MEDIA NETWORK