Η Αϊντχόφεν έγινε ένα κράμα Εθνικής Γαλλίας και Μπάγερν, η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της λίγο πριν στεφτεί πρωταθλήτρια

Η Ολλανδική ομάδα πετά φωτιές και ετοιμάζεται να πιει νερό από την πηγή έπειτα από 6 χρόνια.

PSV's Luuk de Jong reacts after missing a chance to score during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Borussia Dortmund and PSV Eindhoven at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, March 13, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
(AP Photo/Martin Meissner) AP

Μπορεί στην Ολλανδία η Φέγενορντ να έχει συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας λόγω των επαφών της Λίβερπουλ με τον προπονητή της, όμως μία άλλη ομάδα είναι αυτή την στιγμή η πιο "καυτή" στο πρωτάθλημα.

Η Αϊντχόφεν πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή σεζόν την φετινή σεζόν και φαίνεται πως δεν θα αφήσει το πόδι της από το γκάζι. Ενδεικτικό αυτής της διάθεσης είναι η επίτευξη της μεγαλύτερης εκτός έδρας νίκης στην ιστορία του συλλόγου. Ο αγώνας απέναντι στην Χέρενφεν έληξε 8-0 και πολύ απλά ήταν η καλύτερη νίκη-σφραγίδα τίτλου.

Η Βαθμολογία

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε 3 αγωνιστικές και είναι πολύ πιθανό το επόμενο παιχνίδι να κλειδώσει και τυπικά τον τίτλο, με την Αϊντχόφεν να έχει συλλέξει 84 βαθμούς μέχρι στιγμής. Η Φέγενορντ από την άλλη μεριά, βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 75 πόντους και επομένως κανείς δεν πιστεύει πως θα ανατραπούν τα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα

Κβαρατσχέλια, Μπαρτσελόνα: Το κρίσιμο ραντεβού που μπορεί να μετατραπεί σε σούπερ δώρο για τον Τσάβι

Επόμενο θύμα η μεταγραφή των 120 εκατομμυρίων, το στοιχειωμένο νοσοκομείο της Τσέλσι προκαλεί σύγχυση

News 24/7

24MEDIA NETWORK