Ομάδα της La Liga εξετάζει το μπαμ με Κουτίνιο, τι κερδίζει η Μπάρτσα σε ενδεχόμενο deal

Την περίπτωση του Φιλίπε Κουτίνιο εξετάζει η Ρεάλ Μπέτις σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η MARCA.

Aston Villa's Philippe Coutinho (23) advances the ball past Fulham's Matthew Dibley-Dias, right, during the second half of a Premier League Summer Series soccer match Wednesday, July 26, 2023, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Ο Φελίπε Κουτίνιο με τη φανέλα της Άστον Βίλα AP

Χαμός γίνεται με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Φιλίπε Κουτίνιο λίγο πριν από το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η MARCA, πλην της Αλ Ντουχάιλ από το Κατάρ ενδιαφέρον για την περίπτωση του Βραζιλιάνου έχει εκδηλώσει και ομάδα από την La Liga.

Ο λόγος για την Ρεάλ Μπέτις η οποία προς το παρόν πάντως δεν έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Θυμίζουμε πως για τον Κουτίνιο η Άστον Βίλα ζητά ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ, ποσό που η ισπανική ομάδα δύσκολα θα καταβάλει, γι αυτό και δεν αποκλείεται να ζητηθεί ο δανεισμός του.

Αν τελικά ο Κουτίνιο πωληθεί, η Μπαρτσελόνα θα λάβει το 50% του συνολικού ποσού. έπειτα από σχετική συμφωνία που έχει συνάψει με την Άστον Βίλα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Οι "Πολίτες" δεν σταματούν να ενισχύονται, κλείδωσε το deal των 60 εκατ.

Πότε κλείνουν οι μεταγραφές στην Σαουδική Αραβία και το πρόβλημα που δημιουργούν στους Ευρωπαίους

Ο Σάμαρης περνάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για ομάδα "έκπληξη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK