Η Άρσεναλ πολιορκεί το μεγάλο αστέρι της Άστον Βίλα αλλά ο Έμερι της έκοψε τα όνειρα

Πιέσεις στην Άστον Βιλα προκειμένου να κάνει δικό της τον Ντούγκλας Λουίς ακόμα και εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ασκεί η Άρσεναλ με τον Έμερι να ασκεί βέτο για την παραμονή του.

Η Άρσεναλ πολιορκεί το μεγάλο αστέρι της Άστον Βίλα αλλά ο Έμερι της έκοψε τα όνειρα
Ο Ουνάι Έμερι με τη φανέλα της Άστον Βίλα AP

Την ευχάριστη έκπληξη στη φετινή Premier League έχει κάνει η Άστον Βίλα καθώς βρίσκεται εντός της μάχης του τίτλου μετά από την συμπλήρωση σχεδόν του πρώτου μισού της διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ουνάι Έμερι είναι ο Ντούγκλας Λουίς ο οποίος έχει τρελάνει το Νησί με τις εμφανίσεις του αναγκάζοντας μάλιστα τους Μεγάλους της Ευρώπης να χτυπήσουν την πόρτα της Άστον Βίλα για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα, η Άρσεναλ πιέζει την Άστον Βίλα προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Έμερι να είναι ξεκάθαρος και να μην θέλει να διαπραγματευτεί την αποχώρησή του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Άστον Βίλα να ζητά ένα ποσό κοντά στα 125.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη τον οποίο και αγόρασαν το καλοκαίρι του 2019 από την Μάντσεστερ Σίτι αντί μολις 16.000.000 ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 6 γκολ και 4 ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Άστον Βίλα η οποία τείνει να εξελιχθεί σε νέα Λέστερ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τότεναμ επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις και ο Ποστέκογλου αποθέωσε τον παίκτη που ανέστησε

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κλείδωσε το deal, πάει Γερμανία "πουλέν" του Τεν Χαχ

Ρεάλ: Ο Πέρεθ ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Χριστουγεννιάτικο δώρο του στους φίλους των Μαδριλένων

News 24/7

24MEDIA NETWORK