Η Άρσεναλ θέλει τον δικό της Ρόδρι και για αυτό πάει να πάρει τον καθαρόαιμο "χειρούργο" από την Ισπανία

Η τύχη ενός παίκτης στο Έμιρεϊτς τίθεται εν αμφιβόλω και χρειάζονται εναλλακτικές ή και γιατί όχι μία απόλυτη αναβάθμιση.

Arsenal's Gabriel Martinelli, left, challenges for the ball with Manchester City's Rodri during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Wednesday, Feb.15, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
(AP Photo/Kin Cheung) AP

Ένας πολύ σημαντικός παίκτης από την Ισπανία είχε εντοπιστεί και έκτοτε το όνομά του ουδέποτε διαγράφηκε. Η Άρσεναλ επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της έναν παίκτη με τεράστιες αγωνιστικές αρετές που τον καθιστούν περιζήτητο για το επόμενο μεταγραφικό παράθυρο.

Οι "κανονιέρηδες" ενδέχεται να επιχειρήσουν το καλοκαίρι για τη μεταγραφή του Μαρτίν Ζουμπιμέντι της Ρεάλ Σοσιεδάδ για την ενίσχυση στην θέση του κόφτη. Η αξία του ποδοσφαιριστή κυμαίνεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι απαιτήσεις της Ισπανικής ομάδας δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ο Ισπανός κόφτης μετρά φέτος 43 συμμετοχές, έχει πετύχει 4 τέρματα και έχει μοιράσει 1 ασίστ. Αποτελεί παίκτη βαρόμετρο για την Σοσιεδάδ, η οποία τον ανέδειξε από τις ακαδημίες της, και βοήθησε πολύ στην προσπάθειά της στο Champions League η οποία ανακόπηκε στους 16 της διοργάνωσης από την Παρί Σεντ Ζερμέν.

Επιπλέον, τα δημοσιεύματα περί πιθανής αποχώρησης του Τόμας Πάρτεϊ προκαλούν μία ανησυχία και φυσικά αν δημιουργηθεί κενό, τότε η ανάγκη απόκτησης ενός αντικαταστάτη θα είναι επιτακτική. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρτίν Ζουμπιμέντι φέρεται να ήταν στην λίστα και της Μπάγερν Μονάχου σε περίπτωση που εκείνος μετακόμιζε στην Μόναχο, όμως η απόφασή του να μείνει στην Λεβερκούζεν άλλαξε τα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Η φετινή επιβεβαίωση που επαναφέρει την φυσική τάξη πραγμάτων

Ο Mr. 120 εκατομμύρια μπορεί να βρίσκεται κοντά στην έξοδο λόγω Γκουαρντιόλα, όμως οι αποδοκιμασίες έχουν άλλη προέλευση

News 24/7

24MEDIA NETWORK