Η Αταλάντα έκλεισε το χρυσό deal για Χόιλουντ και τα "σκάει" για φορ της PL

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζιανλούκα Σκαμάκα στην Αταλάντα. Ο Ιταλός φορ προορίζεται για αντικαταστάτης του Χόιλουντ.

Denmark's Rasmus Hojlund celebrates after scoring against Slovenia during the Euro 2024 group H qualifying soccer match between Slovenia and Denmark at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia, Monday, June 19, 2023. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Ράσμους Χόιλουντ με τη φανέλα της Δανίας AP PHOTO/DARKO BANDIC

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ράσμους Χόιλουντ, με τους Κόκκινους Διαβόλους να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Αταλάντα.

Ο νέος Χάλαντ, όπως τον αποκαλούν στην Δανία, άφησε ένα μεγάλο κενό στη γραμμή κρούσης της ιταλικής ομάδας το οποίο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα καλυφθεί άμεσα με μία βόμβα από την Premier League.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού μεταγραφολόλου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αταλάντα τα έχει βρει σε όλα με την Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Τζιανλούκα Σκαμάκα.

Ο 24χρονος Ιταλός επιθετικός μετακόμισε στη Γουέστ Χαμ το περασμένο καλοκαίρι και σε 16 συμμετοχές στην Premier League σημείωσε 3 γκολ.

Το deal φέρεται πως έχει κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ, με την Γουέστ Χαμ να κρατάει και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Έληξε η διορία για Κέιν αλλά επανήλθε με αστρονομική πρόταση και νέο τελεσίγραφο

Η Μπάρτσα εφαρμόζει κορυφαίο τρικ για να κάνει δικό της τον Μπερνάρντο

Ο αρχιτέκτονας Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK