Η Ατλέτικο έβαλε στο τραπέζι δύο ποδοσφαιριστές της Τσέλσι για να κλείσει το deal με Φέλιξ

Τρόπους απόκτησης του Ζοάο Φέλιξ αναζητά η Τσέλσι με τις επιλογές να είναι δύο σύμφωνα με δημοσίευμα του Evening Standard.

Chelsea's Joao Felix leaves the pitch after receiving a red card during the English Premier League soccer match between Fulham and Chelsea at the Craven Cottage stadium in London Thursday, Jan. 12, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Τσέλσι AP

Μία κίνηση "έκπληξη" έκανε η Τσέλσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς έκανε δικό της με την μορφή δανεισμού μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, τον Ζοάο Φέλιξ.

Οι μπλε θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον ποδοσφαιριστή, οι απαιτήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης όμως αγγίζουν τα 80.000.000 ευρώ, ποσό απλησίαστο για την ομάδα του Μπέλι εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Evening Standard οι συζητήσεις με τους Ροχιμπλάνκος καλά κρατούν και στο τραπέζι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο επιλογές.

Η πρώτη είναι η Τσέλσι να ανανεώσει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή καταβάλλοντας στην Ατλέτικο το ποσό των 16.000.000 ευρώ και η δεύτερη είναι να μειώσει το κόστος της αγοράς του δίνοντας της δύο ποδοσφαιριστές της.

Ο λόγος για τους Μαρκ Κουκουρέγια και Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, οι οποίοι εντάχθηκαν στο ρόστερ την περασμένη αγωνιστική περίοδο χωρίς να καταφέρουν να πείσουν με τις εμφανίσεις τους.

Η Ατλέτικο ενδιαφέρεται και για τους δύο ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως,προς το παρόν, να έχει πάρει τη τελική της απόφαση ενώ κομβικό ρόλο θα παίξουν και οι σκέψεις των ίδιων.

Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να αποχωρήσει από την Τσέλσι καθώς δεν έχει τον ρόλο που θέλει, εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Η περίπτωση του Κουκουρέγια είναι πιο ιδιαίτερη καθώς αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, με τους μπλε να τον αγοράζουν από την Μπράιτον αντί του ποσού των 65.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο πατέρας του Χάλαντ τσακώθηκε με οπαδούς της Ρεάλ και τους πέταξε... φιστίκια

Η σύντροφος του CR7 πήγε στην πισίνα με μαγιό, κόντρα στους κανόνες της Σαουδικής Αραβίας

Χάλαντ: Η τακτική του Αντσελότι τον "έσβησε" και κατέγραψε αρνητική επίδοση

News 24/7

24MEDIA NETWORK