Η Χάιντουκ έφερε πίσω τον Πέρισιτς με συμβόλαιο Κάλινιτς

Με συνολικό μισθό 1 ευρώ υπέγραψε στην Χάιντουκ Σπλιτ ο Ιβάν Πέρισιτς κάτι το οποίο συνέβη και με τον Νίκολα Κάλινιτς.

Croatia's Mateo Kovaci, left, Croatia's Luka Modric, center, Croatia's Ivan Perisic, right, pose with their broze medal for their third place the World Cup third-place award ceremony at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 17, 2022. Croatia defeated Morocco 2-1 for third place. (AP Photo/Andre Penner)
Κόβατσιτς, Μόντριτς και Πέρισιτς AP PHOTO/ANDRE PENNER

Στην Κροατία και την ομάδα της καρδιάς του, Χάιντουκ Σπλιτ, αποφάσισε να επιστρέψει ο Ιβάν Πέρισιτς, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, στο οποιο υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για τον επόμενο χρόνο.

Μπορεί ο Κροάτης να βρίσκεται εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και η επιστροφή του να υπολογίζεται περίπου στα μέσα Απρίλη αλλά η Χάιντουκ δεν έχασε την ευκαιρία, τον προσέγγισε και απέσπασε την υπογραφή του.

Μάλιστα, όπως και στην περίπτωση του Νίκολα Κάλινιτς, η Χάιντουκ θα δώσει στον Πέρισιτς συμβολαίο ύψους 1 ευρώ! στο οποίο όμως περιλαμβάνεται και μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης σε ευρωπαική διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως ο Πέρισιτς από το 2022 αγωνιζόταν με τη φανέλα της Τότεναμ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει, μεταξύ άλλων, και από τις Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι-Σουάρες: Η viral φωτογραφία από το ντεμπούτο τους με άρωμα Μπαρτσελόνα

Μαρουάν Φελαϊνί πού χάθηκες; Από Γιουνάιτεντ στην Κίνα και πλέον στα... αζήτητα

News 24/7

24MEDIA NETWORK