Η χειρότερη ομάδα στην ιστορία του Champions League απέλυσε τον προπονητή της

Η Ρέιντζερς εν μέσω Μουντιάλ 2022 αποφάσισαν να απολύσουν τον Τζιοβάνι Φαν Μπρόχοστ. Η ομάδα κατέγραψε ιστορικό αρνητικό στο UCL.

Rangers' manager Giovanni van Bronckhorst talks to a reporter before the Champions League group A soccer match between Rangers and Napoli at the Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόχοστ (AP PHOTO/SCOTT HEPPELL)

Η Ρέιντζερς ολοκλήρωσε την πορεία της στο φετινό Champions League λαμβάνοντας τον καθόλου τιμητικό τίτλο της χειρότερης ομάδας στην ιστορία του θεσμού.

Οι διοικούντες το κλαμπ περίμεναν τη διακοπή για το Μουντιάλ 2022 και με σύμμαχο το χρόνο λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων πήραν την απόφαση να χωρίσουν με τον προπονητή, Τζιοβάνι Φαν Μπρόχοστ.

Οι Glasgow Times αναφέρουν πως δεν ήταν μόνο το UCL, αλλά και η γενική πορεία του κλαμπ που υπολείπεται αρκετούς βαθμούς από την κορυφή του πρωταθλήματος, εκεί που πρώτη είναι η Σέλτικ του Άγγλου Ποστέκογλου.

Όσον αφορά στο διάδοχο του Ολλανδού κόουτς, μέχρι στιγμής κανένα όνομα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Φαν Μπρόχοστ έμεινε στον πάγκο των Σκωτσέζων για 12 μήνες. Ήταν ο διάδοχος του Στίβεν Τζέραρντ που πρόσφατα απολύθηκε από την Άστον Βίλα.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Άγγλοι οπαδοί έψαχναν για μπύρες και κατέληξαν στο παλατι γιου του Σεΐχη

Πονοκεφάλων συνέχεια για Τεν Χαχ: Επεισόδιο στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ

Μουντιάλ 2022: Ο Φαν Ντάικ δεν θα φορέσει το περιβραχιόνιο με το Ουράνιο Τόξο

News 24/7

24MEDIA NETWORK