Η Φενερμπαχτσέ έπεισε τον παίκτη, ετοιμάζει το "μπαμ" αλλά η Μίλαν συνεχίζει να ζητάει 10 εκατ. ευρώ

Το τουρκικό πρωτάθλημα ετοιμάζεται να υποδεχθεί άλλο ένα δυνατό όνομα και μένει μόνο να πειστεί η Μίλαν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

AC Milan's Rade Krunic, center, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the Champions League, Group E soccer match between AC Milan and FC Salzburg, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ράντε Κρούνιτς AP PHOTO/LUCA BRUNO

Τόσο η Γαλατασαράι όσο και η Φενερμπαχτσέ έχουν ανεβάσει τον πήχη και χτυπάνε φουλ ποδοσφαιριστές από κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες προσφέροντας μπόλικα εκατομμύρια για εξασφαλίσουν τα ΟΚ εμπλουτίζοντας το τουρκικό πρωτάθλημα με ποιοτικούς παίκτες.

Αυτή τη φορά είναι η Φενέρ που παλεύει να πάρει διεθνή αθλητή από το top five και συγκεκριμένα από την Serie A. Πρόκειται για τον μέσο Ράντε Κρούνιτς της Μίλαν. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Ρούντι Γκαλέτι οι Τούρκοι έχουν δώσει τα χέρια με τον 30χρονο αρχηγό της Βοσνίας προσφέροντάς του συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους (καθόλου άσχημα).

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι διατεθειμένη να προσφέρει χρήματα και στην Μίλαν για να τελειώνει τη μεταγραφή. Όπως αναφέρει ο προαναφερθέντας δημοσιογράφος η Φενέρ έχει απλώσει 4.000.000 ευρώ στο τραπέζι των Ροσονέρι οι οποίοι όμως συνεχίζουν να είναι σταθεροί στις απαιτήσεις τους.

Η Μίλαν, λοιπόν, φέρεται να μην αλλάζει την τιμή στο ταμπελάκι του Κρούνιτς και επιμένει να ζητάει 10.000.000 ευρώ. Η ακριβότερη απόκτηση στην ιστορία της Φενερμπαχτσέ είναι ο Ουντέρ για τον οποίο το κλαμπ πλήρωσε τη σεζόν 23/24 15.000.000 ευρώ στην Μαρσέιγ.

Όσον αφορά στον Ράντε Κρούνιτς βρίσκεται στην Μίλαν από το καλοκαίρι του '19 όταν οι Ροσονέρι πλήρωσαν 8.600.000 ευρώ στην Έμπολι για τον αποκτήσουν. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025.

Διαβάστε περισσότερα

Όσκαρ, ο τελευταίος των Μοϊκανών στην Κίνα έχει βάλει στην τράπεζα αδιανόητο ποσό

Ο παίκτης-βράχος του Αλόνσο, η παρεξήγηση με τη ρήτρα αποδέσμευσης και η Λίβερπουλ

Πού έχει χαθεί ο Γιουσουφά Μουκοκό το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK