Πού έχει χαθεί ο Γιουσουφά Μουκοκό το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ;

Από τη σπουδαία μάχη της ανανέωσης του συμβολαίου του στα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής. Ο Γιουσουφά Μουκοκό δεν παίζει στην Ντόρτμουντ.

Dortmund's Youssoufa Moukoko in action during the German Bundesliga soccer match between Cologne and Dortmund at the RheinEnergieStadion stadium in Cologne, Germany, Saturday, March 20, 2021. (Marius Becker/Pool via AP)
Ο Γιουσουφά Μουκοκό SATURDAY, MARCH 20, 2021. (MARIUS BECKER/POOL VIA AP)

Ούτε χρόνος δεν έχει συμπληρωθεί από την ημέρα που ο Γιουσουφά Μουκοκό πήρε την απόφαση να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί έκαναν τα πάντα να κρατήσουν το 19χρονο wonderkid στην Βεστφαλία σε μία περίοδο που το όνομά του φιγούραρε στα ρεπορτάζ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Πράγματι, οι Γερμανοί πέτυχαν το deal ωστόσο από τότε κι έπειτα ο Μουκοκό δεν είναι ο παίκτης που έκανε πράγματα και θαύματα στην Bundesliga. Επί της ουσίας για το μέγεθος του ταλέντο του έχει εξαφανιστεί. Ελάχιστα λεπτά συμμετοχής και κάποιοι τραυματισμοί τον έχουν αφήσει πίσω στην ιεραρχία των επιθετικών.

Παράλληλα υπήρξαν και δημοσιεύματα που ενέπλεξαν το όνομά του σε ένα σκάνδαλο σχετικό με την ηλικία του που τον ήθελε να μην είναι γεννημένος το 2004. Τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας δηλαδή αμφισβήτησαν πως ο γεννημένος στο Καμερούν ποδοσφαιριστής είναι 19 ετών και τόνιζαν πως είναι αρκετά μεγαλύτερος.

Με τη γλώσσα των αριθμών το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι απογοητευτικό. Συγκεκριμένα, ο Μουκοκό μέχρι στιγμής μετράει 13 συμμετοχές και μόλις 2 γκολ ενώ οι εμφανίσεις σε αγωνιστικά λεπτά αποτυπώνονται ως εξής: 278', τίποτα δηλαδή. Η εξέλιξη της υπόθεσης παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ήδη κυκλοφορούν φήμες πως η Ντόρτμουντ θέλει τον Γκιρασί και ο Μουκοκό προορίζεται να πάει κάπου δανεικός.

Διαβάστε περισσότερα

Ο παίκτης-βράχος του Αλόνσο, η παρεξήγηση με τη ρήτρα αποδέσμευσης και η Λίβερπουλ

Η Φενερμπαχτσέ έπεισε τον παίκτη, ετοιμάζει το "μπαμ" αλλά η Μίλαν συνεχίζει να ζητάει 10 εκατ. ευρώ

Όσκαρ, ο τελευταίος των Μοϊκανών στην Κίνα έχει βάλει στην τράπεζα αδιανόητο ποσό

News 24/7

24MEDIA NETWORK