Ο παίκτης-βράχος του Αλόνσο, η παρεξήγηση με τη ρήτρα αποδέσμευσης και η Λίβερπουλ

Χαμός με κεντρικό αμυντικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν που τον θέλει... όλη Ευρώπη. Δυσαρεστημένος με την ομάδα του ο παίκτης.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso reacts during the Europa League Group H soccer match between Bayer Leverkusen and Molde FK at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, Dec. 14 , 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τσάμπι Αλόνσο AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η ξέφρενη πορεία της Μπάγερ Λεβερκούζεν με τον Τσάμπι Αλόνσο στο τιμόνι της λογικό ήταν να φέρει μεγάλο ενδιαφέρον από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες για τους παίκτες της. Στο νούμερο ένα ο Φρίμπονγκ, αλλά και για τον Πιέρο Χινκαπιέ δεν συμβαίνουν λίγα στο παρασκήνιο.

Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός από τον Εκουαδόρ φέρεται να έχει μπει στο μάτι των Λίβερπουλ, Μίλαν, Ρόμα και Νιούκαστλ. Μάλιστα, έχει γραφτεί για τον ποδοσφαιριστή πως η ρήτρα αποδέσμευσής του από τις Ασπιρίνες ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ κάτι όμως που διαψεύδει ο έγκυρος ρεπόρτερ Φλοριάν Πλέτενμπεργκ.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του Sky έγραψε στο Twitter: "Δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης για το καλοκαίρι του '24. Υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές αποχώρησής του αλλά η Λεβερκούζεν το ελέγχει. Επιβεβαιωμένο. Δεν υπάρχει πράσινο φως για μεταγραφή το χειμώνα, όμως, ο παίκτης είναι απογοητευμένος. Θ' ακολουθήσουν συζητήσεις. Το συμβόλαιο εκπνέει το '27".

Η Λεβερκούζεν απέκτησε τον ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή το καλοκαίρι του 2021 αντί 6.350.000 ευρώ (σύμφωνα με το Transfermarkt). Δεδομένα Λίβερπουλ και Μίλαν αναζητούν παίκτη στη θέση του ενώ για την Νιούκαστλ σίγουρα τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Διαβάστε περισσότερα

Όσκαρ, ο τελευταίος των Μοϊκανών στην Κίνα έχει βάλει στην τράπεζα αδιανόητο ποσό

Η Φενερμπαχτσέ έπεισε τον παίκτη, ετοιμάζει το "μπαμ" αλλά η Μίλαν συνεχίζει να ζητάει 10 εκατ. ευρώ

Πού έχει χαθεί ο Γιουσουφά Μουκοκό το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK