Η Γιουνάιτεντ βλέπει Λαουτάρο, αλλά η Ίντερ έχει ένα μεγαλεπήβολο πλάνο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συνδεθεί με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, όμως, η Ίντερ το βλέπει διαφορετικά με τον Αργεντινό.

Argentina's Lautaro Martinez in action during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Argentina, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Jorge Saenz)
Ο Λαουτάρο δεν έκανε καλό Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/JORGE SAENZ

Η Ίντερ τα πηγαίνει περίφημα, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και προσπαθεί να το βγάλει προς τα έξω αυτό και κατά κύριο λόγο στην αγορά με σκοπό να δείξει ότι πατάει καλά στα πόδια της και δεν θα είναι εύκολος στόχος οι παίκτες της.

Για παράδειγμα ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο Αργεντινός που μετά από το Μουντιάλ 2022 παίρνει τα πάνω του και αρέσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Έρικ Τεν Χαχ βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Αργεντινού χωρίς να υπάρχει κάτι σίγουρο μέχρι στιγμής.

Η Ίντερ, πάντως, δεν δείχνει καμία διάθεση να συζητήσει πώληση του επιθετικού της. Αντιθέτως θέλει να τον κάνει κι αρχηγό της ομάδας. Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε ο CEO Μαρότα: "Θεωρώ πως υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να γίνει ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ ο μελλοντικός αρχηγός μας".

Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ έχει ως βασικό στόχο να πάρει 9άρι το καλοκαίρι και η λίστα της περιέχει πολλά και δυνατά ονόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι απάντησε η Λεβερκούζεν στο "φλερτ" Αλόνσο με Ρεάλ και Τότεναμ

Κι όμως η Μπάγερν δεν έχει τελειώσει του θέμα του Ζοάο Κανσέλο

Ο Σόλσκιερ αποκάλυψε πώς η Γιουνάιτεντ έχασε τον Χάλαντ και δεν είναι μόνο αυτή

News 24/7

24MEDIA NETWORK