Ο Σόλσκιερ αποκάλυψε πώς η Γιουνάιτεντ έχασε τον Χάλαντ και δεν είναι μόνο αυτή

Ο Χάλαντ χαλάει κόσμο στην Μάντσεστερ Σίτι. Η μισητή Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να τον έχει αλλά προτίμησε να μην ακούσει.

Manchester City's Erling Haaland gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brentford, at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov.12, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν σταματάει να σκοράρει AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το πιο δυνατό κονέ εκείνη την περίοδο θα μπορούσε να είχε τον Έρλινγκ Χάλαντ προτού τον μυριστούν οι υπόλοιποι, αλλά προτίμησε να κλείσει τ' αυτιά στις συμβουλές του ανθρώπου που έξι μήνες μετά θα του έδινε το τιμόνι της ομάδας.

Ο λόγος για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις όσον αφορά στην περίπτωση του Νορβηγού φορ που πλέον χαλάει κόσμο στην Premier League για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι βέβαια...

"Τηλεφώνησα στην Γιουνάιτεντ έξι μήνες προτού αναλάβω και τους είπα πως έχω αυτόν τον επιθετικό, τον Χάλαντ, αλλά δεν άκουσαν. Ζήτησα 4.000.000 λίρες για τον Έρλινγκ. Δεν τον υπέγραψαν". Αυτή ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Σόλσκιερ στην SUN.

Πολλές είναι οι ιστορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που είχαν ομάδες να πάρουν τον Έρλινγκ Χάλαντ, όμως, έκαναν πίσω στα χρήματα, όπως η Έβερτον για παράδειγμα που φοβήθηκε τότε να δώσει χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή που προόριζε για την δεύτερη ομάδα (σ.σ. διαβάστε αναλυτικά το στόρι).

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι απάντησε η Λεβερκούζεν στο "φλερτ" Αλόνσο με Ρεάλ και Τότεναμ

Μπαρτσελόνα: Κοντοζυγώνει η μεγάλη επιστροφή στο Καμπ Νου

Τσέλσι: Μένει ή φεύγει ο Τιάγκο Σίλβα από τους Μπλε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK