Κι όμως η Μπάγερν δεν έχει τελειώσει του θέμα του Ζοάο Κανσέλο

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει τελειώσει το θέμα του Ζοάο Κανσέλο σύμφωνα με τον κουμανταδόρο, Σαλιχάμιτζιτς.

Manchester City's Joao Cancelo celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Everton and Manchester City at Goodison Park in Liverpool, England, Saturday, Feb. 26, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Ζοάο Κανσέλο AP PHOTO/JON SUPER

Πολλοί ορέγονται τον Ζοάο Κανσέλο ο οποίος αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου με δανεισμό από την Μάντσεστερ Σίτι και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ύψους 70.000.000 ευρώ.

Τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι λίγα τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι οι Γερμανοί δεν θα εξασκήσουν την ευκαιρία να πάρουν τον ποδοσφαιριστή...

Ωστόσο, σύμφωνα με τον διευθυντή του κλαμπ, Σαλιχάμιτζιτς το θέμα δεν έχει κλείσει σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο παρουσιάζεται από τα μίντια: "Ο Κανσέλο είναι κορυφαίος παίκτης, τεχνικά είναι απόλαυση για τα μάτια. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Οψιόν 70 εκατ. ευρώ; Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη. Θα το κάνουμε στο τέλος της σεζόν".

Θυμίζουμε πως στην Γαλλία έγραψαν τις τελευταίες ώρες ότι και η Άρσεναλ θέλει να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Πορτογάλου μπακ (σ.σ. διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ).

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι απάντησε η Λεβερκούζεν στο "φλερτ" Αλόνσο με Ρεάλ και Τότεναμ

Ο Σόλσκιερ αποκάλυψε πώς η Γιουνάιτεντ έχασε τον Χάλαντ και δεν είναι μόνο αυτή

Μπαρτσελόνα: Κοντοζυγώνει η μεγάλη επιστροφή στο Καμπ Νου

News 24/7

24MEDIA NETWORK