Η Ίντερ αρπάζει την ευκαίρια και φέρνει από την Πόρτο τον παρτενέρ του Λαουτάρο

Τον παρτενέρ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο πρόσωπο του Μεχντί Ταρεμί έχει βρει η Πόρτο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Τι ισχύει με το deal.

Η Ίντερ αρπάζει την ευκαίρια και φέρνει από την Πόρτο τον παρτενέρ του Λαουτάρο
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ίντερ AP

Για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της θα κινηθεί η Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς μόνο πιθανή δεν μοιάζει η παραμονή του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ενώ δανεικός βρίσκεται στους νερατζούρι ο Μάρκο Αρναούτοβιτς.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ιταλική ομάδα έχει ήδη στα ραντάρ της την περίπτωση του επιθετικού της Πόρτο, Μεχντί Ταρεμί, του οποίου το συμβόλαιο με την Πόρτο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν φέρεται πως υπάρχει η πρόθεση να ανανεωθεί.

Ο Ιρανός φορ βρίσκεται στους "Δράκους" από το καλοκαίρι του 2020 όταν και αποκτήθηκε από την Ρίο Άβε αντί ενός ποσού κοντά στα 5.000.000 ευρώ ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του.

Θυμίζουμε πως για τον Ταρεμί έντονο ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και η Μίλαν η οποίο όμως τελικά προχώρησε στην απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς.

Πάντως, για την επιθετική της γραμμή θα κινηθεί και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ιταλική ομάδα καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπριζ για την απόκτηση του Ταζόν Μπουτσανάν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Τα κατάφερε ο Ντε Λαουρέντις, "έδεσε" το μεγάλο αστέρι της ομάδας με αστρονομική ρήτρα

Ιταλική ομάδα πήγε...πάσο στο θέμα της European Super League επειδή δεν την προσκάλεσαν

Ο Ρονάλντο συνεχίζει τον χαβά του και διαψεύδει τους πάντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK