Η Ίντερ έβαλε στο μάτι τον επιθετικό που ήθελε η Μίλαν, το "ελληνικό" παρελθόν του

Η Ίντερ φέρεται να ψάχνει επιθετικό για τον Ιανουάριο και συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα ραντάρ της.

Η Ίντερ έβαλε στο μάτι τον επιθετικό που ήθελε η Μίλαν, το "ελληνικό" παρελθόν του
Ο Ιντζάγκι με τον Πιόλι AP

Ο Μεχντί Ταρεμί ήταν εντυπωσιακός την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Πόρτο σκοράροντας 31 φορές ενώ μοίρασε και 14 ασίστ σε 51 αγώνες. Η Μίλαν το καλοκαίρι συνδέθηκε με τον Ιρανό επιθετικό, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε ποτέ...

Τώρα, κυκλοφορεί σενάριο που εμπλέκει την άλλη μεγάλη ομάδα του Μιλάνου με την περίπτωσή του 31χρονου επιθετικού. Αυτή είναι η Ίντερ η οποία σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Ρούντι Γκαλέτι σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτησή του τον Ιανουάριο κιόλας.

Το συμβόλαιο του διεθνή παίκτη εκπνέει σε κάτι παραπάνω από έξι μήνες, αλλά η Πόρτο δεν έχει καμία διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις της. Αυτή τη στιγμή, πάντως, μοιάζει δύσκολο να γίνει οποιαδήποτε ανατροπή και Ιρανός να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Δράκους.

Τη φετινή σεζόν ο Ταρεμί κινείται σε χαμηλά επίπεδα συγκριτικά με τα περσινά στάνταρ του καθώς σε 16 παιχνίδια μετράει τρία γκολ και τρεις ασίστ. Ο Ιρανός φόρεσε τη φανέλα της Πόρτο το 2020 με μεταγραφή από την Ρίο Άβε αντί 4.730.000 ευρώ (σύμφωνα με το Transfermarkt).

Θυμίζουμε πως πριν από αρκετά χρόνια όταν ο Μεχντί Ταρεμί ήταν παίκτης της Περσέπολις τ' όνομά του είχε παίξει και για ελληνικές ομάδες. Τότε βέβαια ο έμπειρος φορ πήρε μεταγραφή στην Αλ Γκαράφα του Κατάε με 500.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Το βασιλικό δίλημμα: Μόντριτς ή Κασεμίρο;

Αντουάν Γκριεζμάν, το ξεκαθάρισμα: Φεύγει ή όχι από την Ατλέτικο

Προσφορά εκατομμυρίων στον Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK