Η Λέστερ υποβιβάστηκε αλλά εχει εισπράξει ποσό μαμούθ από πωλήσεις

Σε συμφωνία με την Λέστερ για την απόκτηση του Τίμοθι Καστάνιε αντί του ποσού των 15.000.000 ευρώ έχει έρθει η Φούλαμ σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα.

Leicester City's Timoty Castagne during the Premier League soccer match between Leicester City and Nottingham Forest at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, Oct. 03, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Τίμοθι Καστάνιε με τη φανέλα της Λέστερ AP

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί άλλη μία πώληση από την Λέστερ, λίγο μετά από τον υποβιβασμό της στην Championship.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα, η Φούλαμ έχει καταθέσει προσφορά ύψους 15.000.000 ευρώ στις "καρακάξες" για την αγορά του Τίμοθι Καστάνιε.

Θυμίζουμε πως η Λέστερ έκανε δικό της τον 27χρονο Βέλγο από την Αταλάντα το καλοκαίρι του 2020 αντί του ποσού των 20.000.000 ευρώ.

Αν τελικά το deal ολοκληρωθεί, θα πρόκειται για την τρίτη μεγάλη πώληση της Λέστερ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οι άλλες δύο ήταν αυτές του Τζέιμς Μάντισον στη Τότεναμ αντί 46.300.000 ευρώ και του Χάρβει Μπάρνς στη Νιούκαστλ αντί 44.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πότε κλείνουν οι μεταγραφές στην Σαουδική Αραβία και το πρόβλημα που δημιουργούν στους Ευρωπαίους

Ομάδα της La Liga εξετάζει το μπαμ με Κουτίνιο, τι κερδίζει η Μπάρτσα σε ενδεχόμενο deal

Η Μίλαν πιέζει την Πόρτο για τον διάδοχο του Ίμπρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK