Η Λέστερ υποβιβάστηκε αλλά συνεχίζει να απασχολεί, κοντά στην αποχώρηση κι άλλο αστέρι της

Την περίπτωση του Κέλεχι Ιχεανάτσο έχει ψηλά στη λίστα της η Κρίσταλ Πάλας σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Leicester City players celebrate after Leicester's Kelechi Iheanacho, right, scored his side's third goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at King Power stadium in Leicester, England, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Οι παίκτες της Λέστερ AP

Έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Premier League υπάρχει για παίκτες της Λέστερ, μετά από τον υποβιβασμό της στην Championship.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η DailyMail, ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζεται σοβαρά είναι και ο Κέλεχι Ιχεανάτσο.

Η Γουέστ Χαμ ήταν η πρώτη ομάδα που ρώτησε για τον παίκτη, χωρίς όμως το deal να προχωρήσει, ενώ πλέον γέρο μπάσιμο για την απόκτησή του έχει κάνει και η Κρίσταλ Πάλας.

Προς το παρόν δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι απαιτήσεις της Λέστερ για τον 26χρονο Νιγηριανό επιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το 2024.

Θυμίζουμε πως ο Ιχεανάτσο πήρε μεταγραφή στις "Αλεπούδες" το 2017 από την Μάντσεστερ Σίτι αντί του ποσού των 27.700.000 ευρώ.

Ο Ιχεανάτσο είναι μαζί με τον Βάρντι τα δύο μεγαλύτερα αστέρια που έχουν παραμείνει στον σύλλογο μετά από τον υποβιβασμό στην Championship καθώς τόσο ο Μάντισον όσο και ο Τίλεμανς αποχώρησαν για χάρη της Τότεναμ και της Άστον Βίλα αντίστοιχα.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάρτσα συνεχίζει τις πωλήσεις, ξεφορτώνεται και "ανεπιθύμητο" στόπερ

Ανατροπή στην ανατροπή με Ράμος! Αυτή η ομάδα είναι πλέον το φαβορί για την απόκτησή του

Βεράτι: Γερό μπάσιμο και από άλλη ομάδα για τον Ιταλό, τι σκέφτεται ο ίδιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK