Η Λιντς εάν σωθεί θα επιχειρήσει να κάνει την απαγωγή της χρονιάς

Μία υπόθεση που μοιάζει κλεισμένη θα επιχειρήσει να χαλάσει η ιστορική Λιντς εάν καταφέρει πρώτα να σώσει την κατηγορία.

Liverpool's James Milner, right and Real Madrid's Luka Modric challenge during the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Τζέιμς Μίλνερ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης AP

Η Λιντς δίνει μάχη για να σωθεί και να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Premier League. Ο αγώνας προβλέπεται δύσκολος, αλλά στο πίσω μέρος των ανθρώπων της ομάδας του Έλαντ Ρόουντ τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός δύο σεναρίων: Ο ένας της παραμονής ο άλλος με το κλαμπ στην Championship.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία εάν η Λιντς σώσει την κατηγορία τότε θα επιχειρήσει να χαλάσει ένα σχεδόν τελειωμένο deal, πραγματοποιώντας ίσως και την απαγωγή της χρονιάς μεταξύ μεσαίων ομάδων στο Νησί. Η Λιντς, λοιπόν, θέλει πίσω στο σπίτι του τον Τζέιμς Μίλνερ. Ο Άγγλος σε μερικούς μήνες θα είναι και επίσημα ελεύθερος από την Λίβερπουλ.

Βέβαια, παραπάνω αναφερθήκαμε σε τελειωμένη συμφωνία κι αυτό αφορά το Μπράιτον - Μίλνερ. Όλες τις προηγούμενες μέρες γραφόταν πως ο πολύπειρος μέσος έχει κλείσει με τους Γλάρους. Η Λιντς, όμως, είναι Λιντς και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εφόσον σωθεί να φέρει πίσω στο Έλαντ Ρόουντ τον 37χρονο έπειτα από 19 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Νεϊμάρ: Τα τέσσερα σενάρια που εξετάζει η Παρί για να τον διώξει

Μπάγερν: Ο Τούχελ πήρε την οριστική του απόφαση για τους Κανσέλο και Μανέ

Ομπαμεγιάνγκ: Η Τσέλσι παραπαίει και αυτός πανηγυρίζει το πρώτο του πρωτάθλημα

News 24/7

24MEDIA NETWORK