Η Λίβερπουλ κρύβει μία μεγάλη έκπληξη στον Κλοπ για το καλοκαίρι

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν θα αφήσει τον Κλοπ έτσι απλά να φύγει, υπάρχει σχέδιο...

Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates after his team won the English League Cup final soccer match between Chelsea and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
(AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Κλοπ πρόσφατα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, εξήγησε τους λόγους και προετοίμασε ψυχολογικά όλους τους φιλάθλους για το τι θα ακολουθήσει το καλοκαίρι. Υπάρχει κάτι όμως για το οποίο ο Γερμανός δεν ήταν και ούτε θα είναι έτοιμος.

Πέρα από τα συνθήματα και τις ευχές αγάπης που αναμένεται να ακούσει στον τελευταίο αγώνα στο Άνφιλντ, ο Κλοπ πρόκειται να ζήσει μία ακόμα πιο συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία.

Η Λίβερπουλ λοιπόν φέρεται να σχεδιάζει παρέλαση με ανοιχτό λεωφορείο ώστε οι οπαδοί να αποχαιρετήσουν από κοντά τον Γιούργκεν Κλοπ. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα μπορέσουν να έχουν την ευκαιρία να δίπλα στον Γερμανό τεχνικό που συνιστά τον αναγεννητή της ομάδας που, από την αφάνεια με σποραδικές δώσεις ελπίδας, κατόρθωσε να την φέρει στην κορυφή της Αγγλίας αλλά και του κόσμου.

Αυτή η απόφαση θα υλοποιηθεί όχι μόνο για να γιορτάσουν την επιτυχία τους στο Carabao Cup ή ενδεχομένως σε άλλα τρόπαια, αλλά και για να δώσουν ένα μεγάλο ξεχωριστό αντίο στον Γιούργκεν Κλοπ, επομένως φαίνεται πως η απόφαση θα ισχύσει ακόμα και αν δεν κατακτήσει τίποτα περισσότερο η φετινή ομάδα.

Οι "κόκκινοι" είναι βέβαια ακόμη μέσα σε όλους τους στόχους, αφού είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή και είναι φαβορί για την κατάκτηση του Europa League. Επίσης, πρόκειται να επιστρέψουν στη δράση του FA Cup το επόμενο διάστημα απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος εποχής; Ο Μάρκο Ρόις μπορεί να αποχωρήσει μετά από 12 χρόνια στην Ντόρτμουντ

Ο Άντονι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, η πόρτα ανοίγει

News 24/7

24MEDIA NETWORK