Η Λίβερπουλ με τα χρήματα του Μπέλιγχαμ πάει για δύο παικταράδες

Είδαν το φως της δημοσιότητας τα ποσά με τα οποία η Λίβερπουλ πάει να πάρει τους Μακ Άλιστερ και Μάουντ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Όχι έναν, αλλά δύο ποδοσφαιριστές φέρεται έτοιμη να πάει να πάρει η Λίβερπουλ με τα χρήματα που θα έδινε για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και εν τέλει να προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων.

Το deal για τον Άγγλο μέσο αναμένεται να φτάσει τα 140 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Οι Κόκκινοι, λοιπόν, με αυτό το ποσό θέλει να χτυπήσει τους Αλέξις Μακ Άλιστερ και Μέισον Μάουντ. Για τον πρώτο ο Κλοπ, σύμφωνα με την Mirror, δίνει 80 εκατ. ευρώ και για τον άσο της Τσέλσι άλλα 60 εκατ. ευρώ.

Η υπόθεση του Αργεντινού μοιάζει προχωρημένη, ενώ του Άγγλου κολλάει στο γεγονός πως την Τσέλσι ανέλαβε πλέον ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κι αυτός είναι που θα δώσει το πράσινο φως για την ενδεχόμενη απομάκρυνση του Μάουντ. Το συμβόλαιο του μέσου των Μπλε εκπνέει το '24.

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι απάντησε η Λεβερκούζεν στο "φλερτ" Αλόνσο με Ρεάλ και Τότεναμ

Η Γιουνάιτεντ βλέπει Λαουτάρο, αλλά η Ίντερ έχει ένα μεγαλεπήβολο πλάνο

Κι όμως η Μπάγερν δεν έχει τελειώσει του θέμα του Ζοάο Κανσέλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK